Registration required

Innlandet Hundesenter v/Lisbeth Borg de Waard

Ja takk! Jeg vil være med på gratis webinar torsdag 20. desember kl. 20.00 der jeg får tips og råd om hvordan jeg kan nå drømmen om å jobbe med hund!

Går du med en drøm om å bruke mer tid sammen med hunder? Hva om du kunne gjøre hobbyen din om til en inntektsbringende jobb!

I 2006 endret livet mitt seg drastisk og plutselig. Jeg ble tvunget til å tenke nytt. I dag lever jeg drømmen min og jobber fulltid med hund.

Jeg vil så gjerne at flere gjør virkelighet av drømmene sine ❣️ Derfor har jeg satt opp et gratis webinar torsdag 20. desember kl. 20.00 for å dele med deg min vei fra å holde valpekurs i hagen til å jobbe fulltid i Norge og utlandet med det jeg elsker mest!

Bli med og lær om hvordan DU kan sette i gang på en spennende reise som vil kunne endre livet ditt!
Jeg vil dele med deg:
- hvordan jeg startet opp
- utfordringer på veien
- hvordan jeg har klart å bygge opp en egen bedrift med mange fantastiske kolleger og kunne bestemme min egen arbeidsdag
- mine tips til DEG!

If you already registered to this room please use your personal link from registration confirmation email to enter the event.*If you have already registered and can't locate your "registration confirmation email" click here

Email has been sent

[message]

Click here if you're the host